Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tor Hill Gate Cottage
Wells

Design, Manufacture and installation of retail displays, events and exhibition stands

Next Spring/Summer 2017 press show

News - Latest Projects

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Next Spring/Summer 2017 press show

Stephen Sheppard

Installed in the former church and now event space, One Marylebone. The press show was an invite only event to promote the 2017 Spring/Summer ranges for Next. Designed by KSHT and all elements constructed by Sheppard Design, with directional lighting and projections by Ian Nolan Events.

The inspiration for the show was to taken from the english garden - flowers, cold frames and garden arbours.

The entrance was given impact with living walls either side of the key fashion pieces on mannequins, 3m cardboard cores were planted with ferns and ivys to give a hint of what was behind the graphic wall.

Light pods were constructed with polycarbonate sheeting and LED's to create a soft glowing light source to illuminate the accessories and fashion ranges. The hanging rails were made especially for this event with the intention to use them at future shows, they were designed in conjunction with KSHT and the idea was to create a folding rail that is easy to transport and store but still hasa sleek appearance with simple lines. This was created by keeping components to a minimum and with the addition of the concealed 12V lighting strip they create a strong contemporary impact and help to highlight the fashion ranges.

The arbour interpretations were installed to create the three homewares areas, the use of steel joints and chunky timber framed the zones and allowed the themes to have a link whilst also maintaining their individuality.

Plywood was used in the bar and social media areas to create a more organic feel, with the beautifully planted fresh flower troughs wrapping around the front of both bars to ensure that you knew that you should be thinking of warmer times and not of the cold November day that was outside. The two photo zones were well used to enable the press to upload their favourite pieces and create the buzz required.

Overall a very succesful show, now time to start planning the next one.